O nama

Dobrodošli u naše malo carstvo

Rastemo i družimo se sa našim patuljcima od 2007. godine. Nalazimo se na rubu Košutnjačke šume u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući, sa izdvojenim prostorijama za učenje, odmor, zabavu i dvorištem oplemenjenim zelenilom i sadržajem za igru.

Sa nama rastu i uče mališani od prvih koraka do 7 godine. Grupe su male što vaspitačima omogućuje da se u potpunosti posvete svakom detetu. Grupe su podeljene po uzrastu:

  • Mešovita jaslena  ( 11 meseci – 3 god.)
  • Mlađa vrtićka grupa ( 3 god. – 4 god. )
  • Srednja vrtićka grupa ( 4 god. – 5 god. )
  • Starija grupa ( 4 god. – 5 god.)
  • Pripremni predškolski program ( od 5,5 godina do polaska u školu)

VISOK NIVO NEGE

Objekat ispunjava sve zdravstvene i sanitarne uslove. Za održavanje higijene svakodnevno se koriste preparati na biljnoj bazi kao i Rainbow usisivač.

ZDRAVA ISHRANA

Poštujući i primenjujući savete nutricioniste, naša kuvarica je u mogućnosti da deci kreira kvalitetne, zdrave i nadasve njima interesantne obroke.

EDUKATIVNE IGRE

Naši vaspitači zajedno sa decom pripremaju tri priredbe (Novogodišnja priredba, Osmomartovska priredba i Završna priredba).

ZGODNA LOKACIJA

Nalazimo se na rubu Košutnjačke šume u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući, i dvorištem oplemenjenim zelenilom.

Za negu, higijenu i vaspitno-obrazovni rad u jaslenim grupama zadužene su medicinske sestre vaspitači dok sa decom uzrasta od 3–7 godina vaspitno-obrazovni rad sprovode diplomirani vaspitači.

 

Naš tim čine: logoped, pedijatar, dečiji psiholog, medicinske sestre – vaspitači, diplomirani vaspitači, profesorka engleskog jezika,fizičkog vaspitanja, muzičkog vaspitanja, folklora; balerina, šahistkinja, administrativni radnik, kuvarica, spremačice.

Upis u vrtić

Upis je moguć u svakom trenutku ukoliko postoji slobodno mesto u grupi. Da bi Vaše dete bilo deo našeg kolektiva neophodno je da prilikom upisa podnesete uredne rezulatate briseva (bris grla i dve analize koprokulture) kao i fotokopiju knjižice o redovnoj vakcinaciji Vašeg mališana.

Pozovite nas

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam napišite poruku. Na raspolaganju smo Vam tokom cele godine, radnim danima u periodu od 6:30 do 18h.