Obaveštenja

Još jedan dnevni izlet u nizu

  • 0 komentara

Još jedan dnevni izlet u nizu. Sada nas put 23.09. vodi ka Jakovu gde ćemo posetiti salaš „ Stremen“. Pred nama je obilazak salaša, radionica za izradu rimskih mozaika, radionica rimskih dečijih igara, radionica o dinosaurusima. Radujemo se još jednom novom iskustvu.

Detaljnije

Rastimo uz ples

  • 0 komentara

Pozivamo Vas da dođete u petak 28.06.2019. godine u 17h i prisustvujete našem javnom času projekta „ Rastimo uz ples- deca na trgovima“ Svojim prisustvom podržaće nas osnivač i predsednik „ Plesne asocijacije“ Radomir Krsmanović.

Detaljnije

Tamiški konaci

  • 0 komentara

Za sredu 19.06.2019. zakazali smo jednodnevni izlet. Upoznaćemo se sa bogatim sadržajem koji nudi odmaralište „ Tamiški konaci“

Detaljnije

  • 0 komentara

Sa nestrpljenjem iščekujemo da se se naši folkloraši i baletani predstave publici u okviru javnih časova koji su planirani za sredu 22.05 ( folklor) i četvrtak 23.05. ( balet) sa početkom u 17h.

Detaljnije

Tradicionalno slikanje

  • 0 komentara

Za 14.05. organizovano je tradicionalno slikanje dece u vrtiću.

Detaljnije

Veseli petak

  • 0 komentara

Koji je glavni grad “zemlje izlazećeg sunca”, kako se na japanskom broji do 10, koji su njihovi specijaliteti I čime jedu, šta su to ikebana I bonsai ? deca će otkriti na Veselom petku koji je zakazn za 10.05.2019. godine. Takođe imaće priliku da prave razne predmete origami tehnikom kao I da slažu zastave organizovane

Detaljnije

Tribina za roditelje

  • 0 komentara

Još jedna tribina za roditelje se približava. Ovog puta smo se odlučili da razgovaramo na temu kako najbolje pripremiti dete na odvajanje od roditelja i kuće na duži vremenski period. S obzirom da se kod nas bliži odlazak dece na rekreativnu nastavu rešili smo da naš psiholog podeli savete roditeljima kako bi odvajanje za one

Detaljnije

KOLARČEVA ZADUŽBINA

  • 0 komentara

U SREDU 20.03. DECA ĆE IMATI PRILIKU DA SE UPOZNAJU SA KOLARČEVOM ZADUŽBINOM,KONCERTNIM DVORANAMA I ODSLUŠAJU KONCERT. TAKOĐE ĆE SE UPOZNATI SA PRAVILIMA PONAŠANJA U KONCERTNOJ DVORANI. NA KRAJU SVE ĆE TO UPOTPUNITI NASTUP TRIO SENSARTIKA GDE ĆE DECA PRISUSTVOVATI SVIRANJU NA VIOLINI,TESTERI,KASTANJETAMA,DUVAČKIM INSTRUMENTIMA.

Detaljnije

Veseli petak

  • 0 komentara

Bliži se još jedan Veseli petak koji će se sprovesti 01.02.2019. godine. Deca će se isključivo baviti kulturom I tradicijom u Srbiji. Mesićemo pogaču, jesti srpske specijalitete, oblačiti narodnu nošnju, igrati tradicionalne dečije igre. Ukoliko želite da Vaše dete bude deo ovog programa možete ga prijaviti kod svog vaspitača.

Detaljnije

Kako postaviti granice u dečijem ponašanju?

  • 0 komentara

U utorak 29.01.2019. godine održaćemo Januarsku tribinu za roditelje sa temom: Kako postaviti granice u dečijem ponašanju? Tribina je zakazana za 17h.

Detaljnije